Uzbek aka Satan
Житель штата
- 1 Июл 2021
- 7
- 4
Только в ногах по кд лежите у меня вы, два выродка хорошей девочкой из канавы, которые мне подсасывалиBY8 обиженная фанатка кингсман
Только в ногах по кд лежите у меня вы, два выродка хорошей девочкой из канавы, которые мне подсасывалиBY8 обиженная фанатка кингсман
я до тебе завжди ставився нейтрально, ну і ти себе поводив достатньо адекватно, але якщо думаєш що вміння стріляти з револьвера це робить тебе королемТолько в ногах по кд лежите у меня вы, два выродка хорошей девочкой из канавы, которые мне подсасывали
Прости друк, образити не хотів(я до тебе завжди ставився нейтрально, ну і ти себе поводив достатньо адекватно, але якщо думаєш що вміння стріляти з револьвера це робить тебе королем
дякую мені приємно що ти не хотів образити , всеодно я тобе булу нормально відноситисьПрости друк, образити не хотів(
ФаааанаааааткааааааТолько в ногах по кд лежите у меня вы, два выродка хорошей девочкой из канавы, которые мне подсасывали
Ты НоуНейм чел , какой там фанатка , фанаты только вы как ЗФН увидели , сразу "ЕДЬТЕ СЮДА ОНИ ТУЛИТЬ БУДУТ , ВЯЖИТЕ ЗФНАА , ОБЫСКИВАЙТЕ ИХ"Фаааанаааааткаааааа