Nikolay_Wooden
Житель штата
- 14 Фев 2023
- 25
- 0
- Discord
- Nikolay_Wooden#7836
ти якись то бовдур бо мене вже відкинули за банворд лярво ти йобанаТак в смысле, ещё запретка была, туда его
ти якись то бовдур бо мене вже відкинули за банворд лярво ти йобанаТак в смысле, ещё запретка была, туда его
Там мабуть мало, раз не зрозумів, потрібно ще й ще, ДМ як і інші покарання робляться для виправлення гравця.ти якись то бовдур бо мене вже відкинули за банворд лярво ти йобана
Ахахахахаах, сильноТам мабуть мало, раз не зрозумів, потрібно ще й ще, ДМ як і інші покарання робляться для виправлення гравця.
А ты видимо на любом языке не понимаешь этого
Ошибаешься, я просто твоего языка не понимаю, переводчика нанялЯ так розумію цей вайт не вивозить сам тому покликав свого друга бовдура який ще й правил не розуміє
Ознайомтеся: ТУТЬЯ так розумію цей вайт не вивозить сам тому покликав свого друга бовдура який ще й правил не розуміє
а де там 1.14.1 ? та ще 1.13 якщо його не було чути коли він перший раз казав зупинитись та вони почали мені колеса пробивати
не чути бо є таке як "рассинхрон"а де там 1.14.1 ? та ще 1.13 якщо його не було чути коли він перший раз казав зупинитись та вони почали мені колеса пробивати
1.14.1 - Образа, а саме гомофобіяа де там 1.14.1 ? та ще 1.13 якщо його не було чути коли він перший раз казав зупинитись та вони почали мені колеса пробивати
де там гомофобія ? слово підорас не означає гомофобію1.14.1 - Образа, а саме гомофобія
1.13 - Відхід від РП ситуації, навіть якщо ви не почули вимогу зупинки, ви вийшли в кількох людей зі зброєю на перевагу, то це вже 1.13.5.
Так само можна спробувати сказати, що ви скипнули зброю, що само собою теж карається.
«підарас» означає «нікчемну людину, дії і вчинки якої викликають роздратування», тобто це слово суттєво втратило своє первинне значення «гомосексуал».1.14.1 - Образа, а саме гомофобія
1.13 - Відхід від РП ситуації, навіть якщо ви не почули вимогу зупинки, ви вийшли в кількох людей зі зброєю на перевагу, то це вже 1.13.5.
Так само можна спробувати сказати, що ви скипнули зброю, що само собою теж карається.
Тримай, але на жаль немає доступу до української сторінки, сподіваюся ви зрозумієте, що там написаноде там гомофобія ? слово підорас не означає гомофобію